Uitleg

Hoe gaat dat in zijn werk?

windeprijsvraag.nl zoekt voor u honderden wedstrijden per maand. Dat doen wij door het internet af te struinen en tijdschriften te zoeken.Op die manier kunt u automatisch aan honderden wedstrijden mee zonder dat u ze hoeft te zoeken.Uzelf bij ons aan te melden, hoeft u zelf verder aleen de oplossingen te maken.

Wat moet u ervoor doen?

Helemaal niets. Dat is juist het mooie! Wij zoeken voor u de prijsvragen en wedstrijden op televisie, op de radio, op internet, in tijdschriften en in supermarkten. Wij zetten ze klaar zodat u ze alleen in hoeft te vullen In veel gevallen gebeurt dat tegenwoordig met e-mail, via websites. Op deze wijze kunt u meedoen aan honderden, zeer uiteenlopende wedstrijden en prijsvragen mee. Daar zullen prijsvragen bij zijn waar u zelfs nog nooit van hebt gehoord, maar waar wel de meest prachtige prijzen te winnen zijn.

Welke kansen biedt windeprijsvraag.nl?

windeprijsvraag.nl biedt u dus de unieke mogelijkheid om maandelijks aan honderden geselecteerde wedstrijden mee te doen. Dat werkt als volgt. Uit het enorme aanbod wedstrijden en prijsvragen die maandelijks door bedrijven worden georganiseerd, selecteert windeprijsvraag.nl iedere maand de toppers.

Stelt u zich eens voor! Eindelijk wint u ├ęcht die fonkelnieuwe auto of die exotische reis die u al zo vaak beloofd is. Of win een grote geldprijs!

 

Een greep uit de vele te winnen prijzen...

Prijzen

Meedoen?

Natuurlijk kunt u zich hier aanmelden!

Vragen & Support:

T: 040-2946448
E:

Ideal