Meespelen

U beslist zelf hoelang u meespeelt. Wij willen uw geluk in het spel niet afdwingen. U kunt uw deelname aan windeprijsvraag.nl dus op elk gewenst moment eenzijdig beëindigen. Dat kan heel eenvoudig per briefkaart, brief of een telefoontje naar ons servicenummer of mail. Bedenkt u zich overigens wel dat veel spelers pas na enige tijd de einduitslag krijgen. Het kan dus wel even duren voordat de eerste prijzen vallen en u één de gelukkige winnaars bent.

Bespaar tijd en geld

Met uw eigen windeprijsvraag.nl account bespaart u dus tijd en dus geld. U verliest geen tijd met opzoeken in tijdschriften website en winkels, insturen van oplossingen moet u zelf doen maar u zit niet meer eindeloos achter de computer. U hoeft ook niets in de gaten te houden. Alle prijzen komen altijd direct en vanzelf in uw brievenbus terecht, want als u wint krijgt u automatisch bericht. Geeft u ons straks een seintje als uw eerste mooie prijs op de deurmat ligt?

Stuur die e-mail of grijp de telefoon en meldt u aan! Doe ook mee met windeprijsvraag.nl en tel uit uw winst! Uw slimme windeprijsvraag.nl account levert u topkansen op.

Het werkt echt!

AARLEN - Een Belg heeft met talloze prijsvragen een huis, 33 auto's en talloze reizen en elektrische apparaten gewonnen. Om niet op te vallen gebruikte hij voor elk formulier andere handschriften, pennen en enveloppen.

Yvon Bouvy, politieman in de stad Aarlen, deed met zeshonderd schuilnamen mee met prijsvragen. "Het waren namen en adressen van echte personen. In die tijd kende ik veel mensen. Ik mocht ze gebruiken, in ruil voor 10 procent van de waarde van de prijs", zei Bouvy tegen de krant SudPresse.

Reizen

Het hoogtepunt was een wedstrijd van weekblad Knack. De prijzen waren een huis, twee Opels, drie appartementen en twintig reizen naar Tenerife. "Op een reis na heb ik alle prijzen gewonnen", zei Bouvy. De meeste prijzen verkocht hij terug aan de leverancier. Hoeveel hij zo verdiende, wil hij niet zeggen. Inmiddels is hij gestopt met zijn lucratieve bijbaan als prijswinnaar. © ANP, bron: nu.nl.

 

Een greep uit de vele te winnen prijzen...

Prijzen

Meedoen?

Natuurlijk kunt u zich hier aanmelden!

Vragen & Support:

T: 040-2946448
E:

Ideal